Verre Reizen

Liever geen vakantie dicht bij huis, maar een vakantie naar een tropisch oord of een wereldstad? Kortom je wilt ver van huis. In het assortiment van onze aanbieders vind je keus genoeg om er tussenuit te knijpen naar een ver land.

Bestemmingen

Wat wordt verstaan onder verre reizen? Sommige mensen vinden Spanje of Italië al een verre reis. Andere zoeken het nog verder op, bijvoorbeeld Egypte, Marokko en Turkije. Is dit nog niet ver genoeg voor je? Wat dacht je van een reis naar China of Japan? Of wil je liever richting Australië of Nieuw-Zeeland? Ook kun je bij onderstaande websites terecht voor een reis naar de Verenigde Staten en een bezoekje brengen aan de Grand Canyon. Verre reizen is overvloed dus!

Vliegreis

De meeste reizen worden volledig verzorgd. En je vliegt met de meest comfortabele vliegtuigmaatschappijen naar de bestemming naar jou keuze. De vliegtuigstoelen zijn voorzien van genoeg beenruimte en slaapruimte. Zodat je fit aankomt op de plaats van bestemming. Laat de stewardess je volledig in de watten leggen door middel van een hapje en een drankje en je gedachte gaan al naar je vakantie.

Soorten vakantie

Wil je een rondtocht maken door de Verenigde Staten, waarbij je alles ziet wat het land te bieden heeft? Of wil je een safari-tocht door Afrika maken? Ook kun je kiezen voor een strandvakantie, waar je alle spanning van je af kan laten glijden en kunt genieten van de zon. Naast verschillende soorten hotelvakanties kun je natuurlijk ook kiezen voor kampeervakanties. Kijk daarom op onze site en je vindt wat voor vakantie jij het liefst zou willen boeken.

Laat afstand geen belemmering zijn om te genieten van een verre vakantie. Boek daarom één van de verre reizen en geniet van de omgeving, cultuur en de zon van de meest tropische plaatsen.

 • Wintersport

  wintersport Sport combineren met een vakantie? Dat kun je het beste doen op wintersportvakantie. Overdag sta je op de pistes en avonds kun je lekker in je chalet genieten van een drankje bij het vuur of los gaan tijdens de apres-ski.
 • Zonvakantie

  onnevakantie Genieten van de zon, zee en strand. Een zonvakantie is de ultieme vakantie als je van plan bent te geneiten van het heerlijke weer, mooie gebouwen en lekker eten.
 • Autovakanties

  Autovakantie Een autovakantie is een goed alternatief als je niet van vliegtuigen houdt of als je tijdens de reis ook al andere landen wilt bezoeken. Er zijn prachtige autovakantie die je hier allemaal kunt vinden.
 • Jongerenreizen

  Stedentrips Zon, zee, strand en uitgaan! Daar denken de meeste jongeren aan als ze aan de ideale jongerenvakantie denken. Vakantiesboekjehier.nl heeft alle populaire jongerenreizen op een rij gezet zodat je alleen nog maar hoeft te boeken.
 • Actieve vakantie

  Cruises Wil je op vakantie graag actief bezig zijn? Vakantiesboekjehier.nl heeft de leukste actieve vakanties voor je op een reis gezet. Ga op vakantie mountainbiken, zwemmen, bergbeklimmen, surfen of duiken. Boek snel je favoriete actieve vakantie.