Cruisevakanties

Heerlijk ontspannen en lekker doen waar je zin in hebt op een groot cruiseschip! Vele locaties bezoeken op een heerlijke vakantie, een hele ervaring! Je kunt op onze site zien wie er aanbieden voor cruises heeft en waar het cruiseschip zo al naar toe kan gaan, zodat je kunt kiezen welke rondvaart je het liefste maakt. Je hebt de keuze uit verschillende bestemmingen, vele soorten prijsklassen en daarnaast kunt u ook kiezen hoe lang je de vakantie wilt gaan laten duren. Er zit altijd wel iets bij wat je bevalt!

Ontspannen vakantie

Een cruisevakantie is ideaal als je mensen wilt leren kennen dus een reis met een kleine groep of alleen uw partner is ideaal. Je bent met een zeer groot gezelschap op een schip wat eigenlijk meer een varend hotel is. Een cruiseschip heeft verschillende compartimenten. Er is bijvoorbeeld een grote eetzaal of in sommige gevallen zelfs een casino. Ook zijn vele schepen voorzien van een binnen en buiten zwembad. Een cruiseschip is voorzien van vele luxe faciliteiten. Ook zal een cruiseschip voor enkele uren of 1 dag voor anker gaan zodat u een stad kunt bezoeken en zo de sfeer kunt proeven van vele plaatsen over de gehele wereld.  

Altijd iets te doen

Het voordeel van een cruiseschip is dat er ontzettend veel personeel aanwezig is. Je kunt bij hen terecht voor de meest uiteenlopende zaken. Ook is er op een cruisevakantie altijd iets te doen, er worden vele activiteiten verzorgd maar je kunt ook lekker ontspannen door een goed boek te lezen of te genieten van de natuur om je heen.

Favoriete cruise websites

 • Wintersport

  wintersport Sport combineren met een vakantie? Dat kun je het beste doen op wintersportvakantie. Overdag sta je op de pistes en avonds kun je lekker in je chalet genieten van een drankje bij het vuur of los gaan tijdens de apres-ski.
 • Zonvakantie

  onnevakantie Genieten van de zon, zee en strand. Een zonvakantie is de ultieme vakantie als je van plan bent te geneiten van het heerlijke weer, mooie gebouwen en lekker eten.
 • Autovakanties

  Autovakantie Een autovakantie is een goed alternatief als je niet van vliegtuigen houdt of als je tijdens de reis ook al andere landen wilt bezoeken. Er zijn prachtige autovakantie die je hier allemaal kunt vinden.
 • Jongerenreizen

  Stedentrips Zon, zee, strand en uitgaan! Daar denken de meeste jongeren aan als ze aan de ideale jongerenvakantie denken. Vakantiesboekjehier.nl heeft alle populaire jongerenreizen op een rij gezet zodat je alleen nog maar hoeft te boeken.
 • Actieve vakantie

  Cruises Wil je op vakantie graag actief bezig zijn? Vakantiesboekjehier.nl heeft de leukste actieve vakanties voor je op een reis gezet. Ga op vakantie mountainbiken, zwemmen, bergbeklimmen, surfen of duiken. Boek snel je favoriete actieve vakantie.